top of page
Black Fabric
VoxiVision er definitivt en ny generasjon når det kommer til lesemaskin. VoxiVision er så rik på funksjoner at en sammenligningen til tradisjonelle lesemaskiner blir urettferdig. Her får man en enhet som kan lese all tekst (også håndskrift) og i tillegg gjenkjenne strekkoder, etiketter og sedler.

MULTILESER VOXIVISION

VoxiVision_Support_small_edited_edited.p

VOXIVISION FUNKSJONER

OCR LESEFUNKSJON

Man kan bruke VoxiVision som håndholdt enhet eller i et medfølgende stativ. Om man benytter VoxiVision i stativet aktiverer man "Autolesing" som gjør den til kanskje verdens enkleste lesemaskin. Les hva du vil uten å trykke på en knapp.

MANGE SPRÅK

VoxiVision jobber kontinuerlig med å utvide den inkluderte språkstøtten. Pr. idag støtter den norsk, engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, nederlandsk, portugisisk, svensk, russisk, javanesisk, kinesisk, ukrainsk og tyrkisk.

HÅNDSKRIFT

VoxiVision leser ikke bare trykt og digital tekst, men også håndskrift. Nå kan man få opplest personlige gratulasjoner, bursdags- og julekort, post-it lapper med mer. Du vil bli overrasket over hvor presis den er.

STREKKODE LESER

VoxiVision har innebygget en lynrask strekkodeleser som inneholder tilnærmet alle dagligvarer. Den benytter en integrert database, men om produktet ikke finnes i databasen sjekker den online om det finnes informasjon om produktet.

ETIKETT LESER

Mange kjenner til de tradisjonelle merkepennene, og VoxiVision kan enkel erstatte den. Det følger med 50 etiketter som du selv enkelt kan programmere og klistre på kartonger, skuffer og skapdører.

GJENKJENN SEDLER

Selv om kontanter på mange måter blir mindre og mindre aktuelt, har mange blinde kjent på følelsen av å være usikker på hvilket valør man holder i hånden. VoxiVision gjenkjenner lynraskt alle typer sedler på en svært enkel måte.

OVERSETTER

VoxiVision kan oversette til/fra alle de støttede språkene som er listet over. Men man mottar et engelsk dokument eller sitter på en restaurant i utlandet kan man enkelt få opplest dette på norsk, bare ved hjelp av noen få klikk.

ENKEL LAGRING

Du kan med en enkel håndbevegelse eller en knapp lagre alt du har foren VoxiVision, enten det er tekst, bilder eller en oversettelse. Du kan også skanne flere sider for å lese de opp på et seinere tidspunkt.

DIGITAL LUPE

VoxiVision har en overraskende god forstørring og kan erstatte en tradisjonell digital lupe. Man har funksjoner som frys bilde, artifisiell farger og lagring. Man kan navigere i bildet ved bruk av touch-funksjon. 

CASTING TIL SKJERM

Man en trådløst overføre kamerabilder til en ekstern skjerm/TV. Dette gjør at du kan følge med på opplesing av dokument du har foran deg. Du kan også sende forstørring over til skjerm/TV som er svært nyttig om man vil se på bilder.

UTDRAG AV TEKST

VoxiVision vil hjelpe deg med å få tak i viktig informasjon. Om man legger et dokument under kamera og velger "Utdrag" i menyen, kan du enkelt få opplest og stavet telefonnummer, e-post adresse, postadressen etc.

DIKTAFON / OPPTAKER

VoxiVision har en diktafon / opptaker hvor du kan lese inn enkle beskjeder og arkivere de enten med dato og tidspunkt eller gi opptaket en forklarende tittel. Man kan enkelt bla seg gjennom alle opptakene.

VoxiVision_small.png

NAV HMS ARTIKKEL NR

LESEMASKIN VOXIVISION MULTILESER/FORSTØRRER OCR/STREKKODE/ HÅNDSKRIFT/OVERSETTER
313150
bottom of page