top of page
Orcam Read
Orcam Read forandrer måten du leser på!

Orcam Read er for personer med nedsatt syn, lesetretthet, lesevansker og ellers for alle som skal gjennom store mengder tekst. Orcam Read er en håndholdt enhet med et smart kamera som sømløst leser tekst fra enhver trykt overflate eller digital skjerm.

 

Den lar deg nyte avisen, lese hvilken som helst bok og til og med lese alt som vises på datamaskinen eller din smarttelefon. Få teksten du ønsker opplest rett inn på øret, uten forstyrrelser, så er du forbedre til studie eller arbeid som alle andre!

ORCAM READ

ORCAM READ FUNKSJONER

LESE TEKST

I løpet av to sekunder vil du kunne få opplest hva du vil, uansett om det er en avis, et dokument, en skolebok, en digital skjerm eller en meny på en restaurant.

ENKEL I BRUK

Orcam Read har 4 taktile knapper og har dermed veldig lav terskel for å komme godt i gang. Et klikk for å starte, et klikk for å stoppe.

PORTABEL

Orcam Read veier kun 44 gram og er derfor ultra portabel. Du kan lese kontinuerlig i fire timer på samme lading, eller et par dager ved generell bruk.

MANGE SPRÅK

Orcam MyEye leveres som standard med norsk og engelsk språk. I tillegg kan du få spansk, tysk, dansk, svensk og finsk. Enheten bytter språk automatisk.

OFFLINE ENHET

Orcam Read fungerer uten WiFi eller 4G internett forblindelse. Dette gir deg en frihet til å benytte verktøyet selv om du befinner deg utenfor dekning.

PERSONVERN IVARETATT

I motsetning til app'er og programvare er Orcam offline og deler derfor ingen personlige data med noen. Man kan ikke lagre eller hente tilbake informasjon. 

VELG HVA DU VIL LESE

Vil du lese en hel side i en bok eller bare deler av en avis? Dette velger du enkelt med en taktil fysisk knapp. Ingen inviklede menyer.

BLUETOOTH

Du trenger ikke dele alt som blir opplest med alle andre. Du kobler til ditt favoritt Bluetooth headset slik at de rundt deg ikke blir forstyrret.

GRATIS OPPDATERING

Orcams produkter mottar programvareoppdateringer underveis slik at ett hjelpemiddel skal holde seg aktuelt så lenge som mulig.

TEKNISK INFO

DIMENSJON
122MM X 25MM X 13MM

VEKT I BRUK

44,5 GRAM

VEKT VED TRANSPORT

326 GRAM

BATTERI

3,8V DC, NOMINAL 320MHA

KAMERA

13 MEGAPIXEL

ARTIKKEL NR

LESEMASKIN ORCAM READ OCR TRÅDLØS M/BLÅTANN WIFI
BESKYTTELSE ETUI ORCAM MYEYE ORCAM READ
AKTIV HEADSET BLUETOOTH ORCAM MYEYE ORCAM READ
ØREPLUGG/HEADSET BLUETOOTH ORCAM READ
ORCAM LISENS SMARTLESING OG ORIENTERING
ORCAM LISENS KOMPLETT SPRÅKPAKKE ORCAM READ
ORCAM LISENS TYSK SPRÅK ORCAM READ
ORCAM LISENS SPANSK SPRÅK ORCAM READ
ORCAM LISENS SVENSK SPRÅK ORCAM READ
ORCAM LISENS DANSK SPRÅK ORCAM READ
ORCAM LISENS FINSK SPRÅK ORCAM READ
289269
291851
291840
291760
291789
291791
291212
288732
290059
291793
291792
Abstract Lines
bottom of page