top of page
Kanskje verdens mest avanserte hjelpemiddel!

Orcam er kanskje det mest avanserte bærbare hjelpemiddelet for blinde, svaksynte og personer med lesevansker, som gir uavhengighet ved å formidle visuell informasjon, til lyd. Den leser tekst, gjenkjenner ansikter, identifiserer produkter etc.

Orcam MyEye er svært lett, har magnetisk innfestning til briller og betjenes med håndbevegelser.​ Orcam MyEye er utviklet for å passe personer i alle aldre, fra tidlig skolealder til pensjonister.

ORCAM MYEYE

Orcam MyEye

ORCAM MYEYE FUNKSJONER

LESE TEKST

I løpet av to sekunder vil du kunne få opplest hva du vil, uansett om det er en avis, et dokument, en skolebok, en digital skjerm eller en meny på en restaurant.

STREKKODELESER

Orcam MyEye har en database på hele 98.000 dagligvarer i minnet, som gjør at den vil fortelle deg hvilke produkt du holder i hånden eller peker på i butikken.

ANSIKTSGJENKJENNING

Sanntids indentifisering av opp til 200 ansikter. Orcam kan ta et digitalt avtrykk av ansikter og vil uoppfordret fortelle deg når vedkommende kommer mot deg.

MANGE SPRÅK

Orcam MyEye leveres som standard med norsk og engelsk språk. I tillegg kan du få spansk, tysk, dansk, svensk og finsk. Enheten bytter språk automatisk.

OFFLINE ENHET

Orcam MyEye fungerer uten WiFi eller 4G internett forblindelse. Dette gir deg en frihet til å benytte verktøyet selv om du befinner deg utenfor dekning.

PERSONVERN IVARETATT

I motsetning til app'er og programvare er Orcam offline og deler derfor ingen personlige data med noen. Man kan ikke lagre eller hente tilbake informasjon. 

VELG HVA DU VIL LESE

Vil du lese en hel side i en bok eller bare deler av en avis? Dette velger du enkelt med en taktil fysisk knapp. Ingen inviklede menyer.

ENKEL I BRUK

Orcam MyEye har en berøringsflate hvor man kan gjøre forskjellige kommandoer til kamera. I tillegg kan Orcam betjenes med enkle håndbevegelser.

PORTABEL

Orcam MyEye veier kun 22 gram og er derfor ultra portabel. Du kan lese kontinuerlig i fire timer på samme lading, eller et par dager ved generell bruk.

VELG HVA DU VIL LESE

Vil du lese en hel side i en bok eller bare deler av en avis? Dette velger du enkelt med en taktil fysisk knapp. Ingen inviklede menyer.

BLUETOOTH

Du trenger ikke dele alt som blir opplest med alle andre. Du kobler til ditt favoritt Bluetooth headset slik at de rundt deg ikke blir forstyrret.

GRATIS OPPDATERING

Orcams produkter mottar programvareoppdateringer underveis slik at ett hjelpemiddel skal holde seg aktuelt så lenge som mulig.

TEKNISK INFO

DIMENSJON
76MM X 21MM X 14,9MM

VEKT I BRUK

22,5 GRAM

VEKT VED TRANSPORT

553GRAM

BATTERI

3,7V DC, NOMINAL 320MHA

KAMERA

13 MEGAPIXEL

ARTIKKEL NR

LESEMASKIN ORCAM MYEYE 2.0 OCR TRÅDLØS M/BLÅTANN WIFI
ORCAM LISENS ANSIKTSGJENKJENNING ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS SEDLER/PRODUKT/STREKKODE ORCAM MYEYE
AKTIV HEADSET BLUETOOTH ORCAM MYEYE
ØREPLUGG/HEADSET BLUETOOTH ORCAM MYEYE
BESKYTTELSE ETUI ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS KOMPLETT SPRÅKPAKKE ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS TYSK SPRÅK ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS SPANSK SPRÅK ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS SVENSK SPRÅK ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS DANSK SPRÅK ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS FINSK SPRÅK ORCAM MYEYE
ORCAM LISENS SMARTLESING OG ORIENTERING
291759
291794
290199
291840
291760
291851
291791
291212
288732
290059
291793
291792
291790
Abstract Lines
bottom of page