top of page
Black Fabric
GO-BOX gir deg sanntids opplesing og forstørring av undertekster, uansett om det er på tradisjonell lineær-TV eller strømmetjenester som Netflix eller Viaplay. Dermed kan du følge med på din favorittfilm, utenlandske nyheter eller annet.

GO-BOX TV MODUL

GO-BOX enhet

GO-BOX FUNKSJONER

STOR UNDERTEKST

Nå kan du velge både størrelse og farge på underteksten på din favorittfilm. Med et enkelt tastetrykk velger du hvilke funksjoner du ønsker på TV. Om andre i familien skal benytte TV, så er det en knapp for å deaktivere alle funksjoner.

NORSK TALE

Uansett om filmen er på engelsk, spansk, eller tysk vil GO-BOX tolke den norske underteksten å lese alle replikker med en norsk syntetisk talesyntese. Du velger selv hvor fort den skal lese eller hvor høyt volumet skal være.

BLUETOOTH HEADSET

Du kan benytte GO-BOX sammen med andre. Om familien skal se en film på fredagskvelden kan vedkommende som trenger det få norsk talesyntese i et trådløst headset mens de andre ser filmen som normalt.

GO-BOX viser forstørret tekst

GO-BOX gir deg mulighet til å følge med! Om du ser nyheter, film eller TV vil GO-BOX lese all undertekst og forstørre teksten til ønsket størrelse. GO-BOX benytter Infovox talesyntese, som gir deg valget mellom tre ulike stemmer (Olav, Bente og Kari). Norsk opplesing kan trådløst overføres til headset, slik at resten av familien kan se sendingen som normalt. Alt betjenes med en enkel fjernkontroll med store tydelige symboler.

GO-BOX er blant annet utviklet for kanaler som NRK1, NRK2, TV2, TV Norge, TV3, FEM, MAX og TV2 Zebra. I tillegg fungerer den på følgende  strømmetjenester: Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO og Discovery +.

ARTIKKEL NR

TV-MODUL GO-BOX TALE FOR SORSTØRRING
TV-MODUL VO-BOX KUN FORSTØRRING
298572
298444
bottom of page