LIVE WEBINAR

HVORDAN TEKNOLOGI KAN HJELPE DYSLEKTIKERE PÅ SKOLEN OG I STUDIER

8. APRIL 2021 - 14:00 - 15:00

Er du lærer for barn og ungdom med dysleksi?

Bli med på webinar den 8. april for å se hvordan ny teknologi gjør det mulig for alle å lese.

Ronny Mjelva og Per Tore Aakre, grunnlegerne av Logisense AS har lang erfaring med å hjelpe skoler og elever i alle alderstrinn. Under webinaret vil de vise hvordan teknologi basert på kunstig intelligens kan revolusjonere hverdagen til personer med syns- og leseutfordringer.

Spesialpedagog, Hilde- Gunn Bamberg fra Skarnes videregående skole vil fortelle om hvordan Skarnes VGS tilrettelegger for elever med utfordringer knyttet til dysleksi og syn.

orcam-home-page_v7_20.png

På Rustad skole i Ås har Robert Angelius Talberg tatt i bruk Orcam MyEye som et hjelpemiddel for sine lesevansker. Se hans erfaringer ved bruk av Orcam, og hva kamera har hjulpet han med.

Johanna Helena Walker Ørka bruker også kamera på Rustad skole og forteller at hun bruker det til å lese tekster, lese hva lærer skriver på tavlen, og digitale fremvisninger. Før gikk all energi med til bokstaver og ord, mens nå fokuserer hun på innholdet i teksten.

Spesialpedagog Vigids Lothe Waaler forteller at den store gevinsten ved å ta i bruk teknologi som dette er at eleven kan tilegne seg tekst på samme måte og samme tid som resten av klassen.

3.jpg

ORCAM ER REVOLUSJONERENDE

ai-01 (1).png

Førsteklasses AI digital leser

instant.png

Øyeblikkelig, intuitiv og enkel å bruke

privacy.png

Ingen bekymringer for personvern

text-01.png

Fange hele sider med tekst og skjermer

offline.png

Offline drift - for bruk hvor som helst

wi.png

Håndholdt, trådløs og lett