KONTAKT OSS

Logisense AS er et ungt selskap men personene bak har over 20 års erfaring innen produksjon og leveranse av hjelpemidler til svaksynte og blinde.

Selvstendighet, et begrep som ofte blir nevnt med et negativ fortegn innenfor synsproblematikk og dysleksi. Vi hører ofte at det var ikke det å miste førerkortet, gå med hvit stokk eller måtte bruke hjelpemidler i hverdagen som er den største tilvenningen. Det er ofte de små tingene, som bestille sin egen mat på restaurant, lese en god bok, finne varer i matbutikken, gjenkjenne familie og venner.​
 

Vi ser en tydelig trend når det gjelder å ta i bruk moderne teknologi som hjelpemiddel, og Logisense skal være i førersetet i denne utviklingen. Vi vil i samarbeid med våre partnere i inn- og utland tilby avanserte hjelpemidler hvor teknologien blir trimmet til det ypperste.

BOOK ET UFORPLIKTENDE MØTE

Logisense tilbyr webmøter og personlige demo/presentasjon av Orcam produkter rundt om i Norge. Ofte kan det være greit at personer som er tilknyttet vedkommende som skal eventuelt benytte hjelpemiddelet er tilstede på møtet. Med rett teknologi kan dette enkelt gjøres via web. I de situasjonene det er nødvendig med personlige møter booker vi tid for det og.

Klikk under for å lese mer om våre møtealternativer.

ADRESSE

STOREBOTN 38

5309 KLEPPESTØ

FØLG LOGISENSE

KONTAKT

+47 22 12 00 86

POST@LOGISENSE:NO

PRØV ORCAM

Jeg ønsker å prøve Orcam

Klikk her

SEND OSS EN MELDING
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
logo_logisense_hvit2.png